Roodbaarspakketjes met rode pesto en tomaat

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, in plakjes snijden, wassen en in weinig water met zout 7 min. voorkoken. Oven voorverwarmen op 175 ºC. Courgette en tomaten in dunne plakken snijden. Aardappelplakjes voorzichtig overdoen in vergiet en laten droogstomen. Vier grote stukken aluminiumfolie op werkvlak leggen. Aardappel en courgette om en om over aluminiumfolie verdelen. Tijm, zout en peper erover strooien en bedruppelen met olie. Roodbaarsfilet aan beide kanten bestrooien met zout en peper. Bovenkant dun bestrijken met pesto. Vis op aardappel-courgettestapeltjes leggen. Afdekken met tomaat. Pakketjes dichtvouwen, randen 2 keer omvouwen om lekken te voorkomen. Vispakketjes op bakplaat leggen en in 20-25 min. in oven gaar laten worden. Lekker met gemengde salade.

Roodbaarspakketjes met rode pesto en tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roodbaarspakketjes Met Rode Pesto En Tomaat
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaarspakketjes Met Oosterse Groenten
0-10 min -
Bekijk recept
Roodbaarspakketjes met Oosterse groenten
20 - 30 min -
Bekijk recept