Groenteburgers met haricots verts

2
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haricots verts in kokend water met zout in 6-8 min. beetgaar koken en afgieten. Rondo's in koekenpan met 2 el olie in 5 min. per kant bruinbakken. Knoflook en olijven fijnhakken. In steelpan 1 el olie 3 min. zachtjes verwarmen met knoflook, olijven en oregano. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Puree en olijvenmengsel op smaak brengen met zout en peper. Griekse rondo's, haricots verts en aardappelpuree over twee borden verdelen. Olijvenmengsel over haricots verts scheppen.

Groenteburgers met haricots verts is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse groenteburger met komkommersalade
15 min
Bekijk recept
Groenteburger met spinazie en zoete-aardappelfrites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteburgers met knoflooksaus
35 min Lunchgerecht
Bekijk recept