Broccolipuree met Catalaanse worstjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Broccoli in roosjes verdelen, stronk schillen en in plakjes snijden. Paprika schoonmaken, in kwarten snijden en vervolgens in smalle reepjes. Tomaten in stukken snijden. In koekenpan boter smelten en worstjes in 15 min. op matig vuur bruin en gaar bakken. Laatste 5 min. paprikareepjes en stukken tomaat meebakken. Bestrooien met zout en peper. Intussen broccoli in ruim kokend water met zout in 5-6 min. beetgaar koken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Broccoli afgieten, grof stampen en door puree mengen. Puree over vier borden verdelen en op elk bord 3 worstjes leggen. Paprika-tomatenmengsel ernaast scheppen.

Broccolipuree met Catalaanse worstjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Spaghetti met romige broccoli-kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met broccolipuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept