Aardappelsalade met ansjovisdressing

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in magnetron bereiden en laten afkoelen. Sperziebonen in 10 min. beetgaar koken, afgieten en laten afkoelen. Eieren 8 min. koken, onder koud stromend water houden, pellen en snipperen. Ansjovis laten uitlekken en fijnprakken. Zure room met yoghurt loskloppen en ansjovis erdoor roeren. Aardappel, sperziebonen en ansjovisdressing goed door elkaar scheppen. Peterselie fijnknippen, met ei mengen en over salade strooien. Gerecht met knoflooktoast serveren.

Aardappelsalade met ansjovisdressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde paprikasalade met ansjovisdressing
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese koolfrittata met ansjovisdressing
30 min-
Bekijk recept
Groene groentesalade met minimozzarella
30 min-
Bekijk recept
Crispy Chicken salad
15 min-
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept