Zomerstamppot met slavinken

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. In koekenpan 4 el boter verhitten en slavinken in 18 min. gaarbakken, af en toe keren. Sugar snaps schoonmaken. Worteltjes in stukken snijden en in 6 min. beetgaar koken. Laatste 3 min. sugar snaps en tuinerwten meewarmen. Melk verwarmen. Aardappels fijnstampen en met warme melk en rest van boter puree van maken. Groente door puree scheppen en stamppot met zout en peper op smaak brengen. Slavinken uit pan halen, 50 ml water en tomatensaus aan bakvet toevoegen. Aanbaksel losroeren en even laten doorkoken. Stamppot serveren met slavinken en tomatenjus.

Zomerstamppot met slavinken is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slavinken met bietjes, prei en krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse bloemkool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp met prei en hesp
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Courgette gevuld met zomerstamppot
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot met rauwe andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot van spinazie en rode ui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot met snijbonen en kipspareribs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept