Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien en knoflook pellen. Uien in ringen snijden. Knoflook snipperen. Vlees in reepjes snijden. Boontjes met zout in 8 min. beetgaar koken. In wok olie verhitten. Vlees op hoog vuur in 3 min. bruinbakken. Ui en knoflook toevoegen en 3 min. meebakken. Sambal en woksaus toevoegen en even meewarmen. Rijst met varkensvleesreepjes en gekookte boontjes serveren. Lekker met kroepoek en atjar.

Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase wokschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemengde salade met cajunreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept