Visspies met cocktailsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Satéstokjes in water weken. Oven op 225 °C voorverwarmen. Vis in stukken snijden. Vis met tomaatjes aan satéstokjes rijgen. Spiesen met zout bestrooien en met olie bestrijken. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in oven bereiden. Appel wassen, in partjes snijden en klokhuis verwijderen. Appel in stukjes snijden en met sla en dressing mengen. Spiesen in grote koekenpan of grillpan in 5 min. gaarbakken. Spiesen met cocktailsaus, aardappelpartjes en salade serveren.

Visspies met cocktailsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met zuurkool en gegrilde rookworst
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visspies met laurier en citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde visspies
15 min + 30 marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mega Visbrochette Met Een Pittig Sausje En Pastaslaatje
20-30 min -
Bekijk recept