Flensjes gevuld met notenragout

2
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan boter verhitten. Ui en paddestoelen 3 min. in boter al omscheppend bakken, tot alle vocht verdampt is. Bloem erboven zeven en 1 min. meebakken. Bouillon erbij schenken en geheel 5 min. zachtjes laten koken. Pannenkoeken (volgens aanwijzing op de verpakking) verwarmen. Pecannoten grof hakken (enkele noten achterhouden voor garnering). Gehakte noten, crème fraîche en kaas door paddestoelenmengsel scheppen en ragout nog 1 min. verwarmen, op smaak brengen met zout en peper. Op het laatste moment 3/4 van peterselie door ragout roeren. Pannenkoeken dubbelklappen en op twee borden elk 2 pannenkoeken leggen. Elke pannenkoek met 1/4 deel van ragout vullen. Rest van peterselie over pannenkoeken strooien en gerecht met rest van pecannoten garneren. Lekker met frisse eikenbladsalade.

Flensjes gevuld met notenragout is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kaas-notenragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Buideltje Gevuld Met Notenragout
10-20 min -
Bekijk recept
Lasagne Met Notenragout
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddestoelen-notenragout Met Witte Wijn
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept