1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Sinaasappel schoonboenen, halveren en in plakjes snijden. Pijnboompitten en rozijnen grof hakken en mengen met Italiaanse kruiden, zout en peper. Buikholten van forellen bestrooien met zout en peper en vullen met pijnboompittenmengsel en 2 plakjes sinaasappel. Courgettes in dunne plakjes snijden en met rest van sinaasappel over 4 stukken bakpapier (30 x 40 cm) verdelen. Bestrooien met zout en peper en forellen erop leggen. Bakpapier rond forel omhoog vouwen en aan uiteinden als toffeepapiertje tot pakketje dichtdraaien. Pakketjes op bakplaat in oven schuiven en forellen in 20 min. gaar laten worden. Stokbrood naast pakketjes leggen en in 6-8 min. afbakken. Lekker met groene salade.
Pakketje met forel en courgette is een recept van Albert Heijn