Farfalle met gehakt en tomaten-mascarponesaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Oven op 200 °C voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en ui 2 min. fruiten. Gehakt toevoegen en rul bakken. Roerbakgroente toevoegen en 3 min meebakken. Helft van pasta in ovenschaal scheppen. Gehakt-groentemengsel over pasta verdelen en helft van tomaten-mascarponesaus erop scheppen. Afdekken met rest van pasta en rest van tomaten-mascarponesaus erover verdelen. Schotel bestrooien met kaas en in midden van oven in ca. 15 min. door en door heet laten worden en bruin laten kleuren. Lekker met komkommersalade.

Farfalle met gehakt en tomaten-mascarponesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse broodschotel met champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-mascarponesaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broccoli cheese met penne en mascarponesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortelloni met mascarponesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept