Omelet met zalm en Hollandaisesaus

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Peultjes schoonmaken en in 6 min. beetgaar koken. Bosuitjes in ringetjes snijden. Krieltjes in 8 min. gaarkoken. Eieren loskloppen met 3 el water, bosui, zalmsnippers, zout en peper naar smaak. In 2 koekenpannen elk 1 el boter verhitten en van eimengsel een voor een 4 omeletten bakken, eventueel extra boter gebruiken. Omeletten die klaar zijn warmhouden. Intussen saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Peterselie fijnknippen. Rest van boter door saus roeren. Omeletten over 4 borden verdelen. Peultjes erop leggen en omelet dubbelklappen. Aardappeltjes met peterselie mengen en naast omelet scheppen. Hollandaisesaus over omelet en aardappels schenken.

Omelet met zalm en Hollandaisesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkool met hollandaisesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfiletrolletjes met asperges en hollandaisesaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met frisse zalm-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept