Zalmmoot met dille

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zalmmoten droogdeppen en met zout bestrooien. Boter in koekenpan verhitten en zalm op matig vuur in 5 min. net gaar bakken; halverwege voorzichtig omkeren. Zalm uit pan nemen en onder aluminiumfolie warm houden. Wijn bij bakvet schenken, dille erdoor roeren en geheel op hoog vuur laten inkoken. Vuur laag zetten, vis terug in pan leggen, met peper bestrooien en 1 min. doorwarmen.

Zalmmoot met dille is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot, saus met bladpeterselie en taboulé
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot met tamarinde-ketjapsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
In magnetron gepofte aardappel met zalmmoot
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept