Varkenshaas met romige saus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Varkenshaas halveren en met zout en peper bestrooien. In braadpan boter verhitten en varkenshaas in 5 min. bruinbakken. Ui pellen en snipperen. Vlees uit pan nemen. Ui en paprikapoeder in bakvet fruiten. Finesse toevoegen en aan de kook brengen. Varkenshaas in pan leggen en geheel onafgedekt in 10 min. zachtjes gaarstoven, regelmatig keren. Aardappels in 10 min. gaarkoken. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Bieslook fijnsnijden en door saus roeren. Saus met zout en peper op smaak brengen. Varkenshaas met saus, aardappels en sperziebonen serveren.

Varkenshaas met romige saus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept