Kabeljauw in Parmaham met Italiaanse salade

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 180 °C voorverwarmen. Fusilli volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen. Paprika schoonmaken. Ui en paprika snipperen. In koekenpan ui en paprika in 2 el olie fruiten. Kabeljauw in vier stukken verdelen, met peper bestrooien, met Parmaham omwikkelen en met rest van olie besprenkelen. In midden van oven in 12 min. gaar bakken. Pastasaus door ui en paprika roeren en zachtjes verwarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Sla in schaal doen en met Italiaanse mix en dressing (uit saladebakken) omscheppen en met kaas (uit bakken) bestrooien. Kabeljauw met saus, fusilli en salade serveren.

Kabeljauw in Parmaham met Italiaanse salade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept