Gevulde tomatensoep met tagliatelle

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. In soeppan olie verhitten en roerbakmix 2 min. bakken. Soepbasis en 1 liter water erbij schenken, aan de kook brengen en 10 min. zachtjes koken. Bonen laten uitlekken. Laatste 2 min. bonen door soep roeren. Peterselie fijnknippen. Soep in borden scheppen. Van uitgelekte tagliatelle met vork een nestje maken. Nestje voorzichtig midden in de soep laten glijden en met peterselie bestrooien. Met kaas en soepstengels serveren.

Gevulde tomatensoep met tagliatelle is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept