Varkenshaas met citroen-roomsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Varkenshaas in plakjes snijden en met peper bestrooien. Sjalotten pellen en in ringen snijden. Courgette in 5 min. beetgaar koken. Aardappelschijfjes in weinig water in 5 min. gaar koken. In koekenpan boter verhitten. Varkenshaasplakjes in 2 min. bruinbakken, halverwege keren. Sjalotten toevoegen en 1 min. meebakken. Varkenshaas uit pan scheppen en warmhouden onder aluminiumfolie. Bij bakvet 1 el water en citroensap schenken en aanbaksels losroeren. Roomkaas door jus roeren en laten smelten. Saus met zout en peper op smaak brengen. Varkenshaas met saus, courgette en aardappeltjes serveren.

Varkenshaas met citroen-roomsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept