Tonijnsteak met zout kaaskorstje

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 220 °C voorverwarmen. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Groenten in 5 min. beetgaar koken. Mozzarella in stukjes snijden en met kruiden en helft van zout mengen. Tonijn met rest van zout en peper bestrooien. Olie verhitten en tonijn ca. 1 min. per kant bakken. Vis keren en mozzarellamengsel bovenop vis leggen en bakken tot kaas is gesmolten. Vis met worteltjes, peultjes en aardappelpartjes serveren.

Tonijnsteak met zout kaaskorstje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittig kaaskorstje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met kaaskorstje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzels met een kaaskorstje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes Met Een Pittig Kaaskorstje
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taugésalade met gegrilde tonijn
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tonijnsteak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteak met ovenkrieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept