Kogelbiefstuk met portjus

1persoon
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Biefstuk aan beide kanten bestrooien met peper. In koekenpan boter verhitten. Biefstuk in 4-6 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Intussen magnetronfrites volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Vlees uit pan nemen en(in aluminiumfolie verpakt) warmhouden. Sjalot in bakvet 1 min. bakken. Port bij sjalot schenken en op hoog vuur tot lichtgebonden jus inkoken. Op smaak brengen met zout en peper. In schaaltje tomaat mengen met kaas en 1 el olie (uit pot) en peterselie. Kogelbiefstuk met portjus, frites en tomatensalade serveren.

Kogelbiefstuk met portjus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet met appel-gembervulling en portjus
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte meiraapjes met tamme eend
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde biefstuk met peper-knoflookrub
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas met tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met kogelbiefstuk
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kogelbiefstuk met mosterdsaus en frites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept