Linzensalade met blauwe kaas en vinaigrette

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de ciabatta af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de linzen uitlekken. Halveer de tomaten. Snijd de kastanjechampignons in plakjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons in 5 min. gaar en bruin.
  • 2 Doe de sla in een grote schaal. Verdeel de linzen, tomaten en champignons over de sla. Verdeel de gorgonzola in stukjes en strooi over de salade. Schud de vinaigrette en verdeel over de salade. Serveer met de ciabatta.

Linzensalade met blauwe kaas en vinaigrette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met broccoli en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met paddenstoelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept