Filodeegdriehoekjes met witte kaas (Marokko)

15
40 min
Snack
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit de olie in een koekenpan en bak de paprika’s, knoflook en komijn in 10 min. gaar. Neem de pan van het vuur en schep de witte kaasblokjes, koriander en het citroensap erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Snijd de vellen filodeeg in de lengte in 3 gelijke repen en bestrijk de randen dun met olie. Schep op elke rechter onderhoek 1 el van het kaasmengsel. Vouw de repen deeg driehoeksgewijs op tot pakketjes. Leg de driehoekjes op een ingevette bakplaat, bestrijk de bovenkanten dun met olie en strooi er een beetje sesamzaad over. Bak in de oven in 15-20 min. goudbruin.

Filodeegdriehoekjes met witte kaas (Marokko) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Marokkaanse couscous met kalkoen en chutney
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentetajine recept
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokko:Marokkaanse Rijst
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken vissteaks uit Marokko
0 min
Bekijk recept

Frambozenijs met filodeeg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Spinazie-filodeegdriehoekjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hartig Eiertaartje
20-30 min -
Bekijk recept
Frambozenijs Met Fillodeeg
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept