Visballetjes (Caraïbisch gebied & Antillen)

4
25 min
Snack
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vaak worden deze visballetjes gemaakt van gezouten vis, maar van verse vis zijn ze ook lekker. Pureer de kabeljauwfilet in een keukenmachine met het zout, knoflook, sjalot, rode peper en geraspte limoenschil. Meng ei en bloem erdoor en maak van het mengsel met vochtige handen 12-16 kleine balletjes. Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan en bak de balletjes (in porties) in 3-4 minuten rondom bruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Serveer de visballetjes met sambal of pikante salsa uit een pot.

Visballetjes (Caraïbisch gebied & Antillen) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante kip van de Antillen met zelfgemaakte pindakaas
2 uur-
Bekijk recept
Rode bonensoep van de Antillen /Sòpi di Bonchi kòrá
2 uur-
Bekijk recept
Antillen: Stoofpot Met Geitenvlees
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stooflapjes Uit De Antillen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde thaise visballetjes
40 min Snack
Bekijk recept
Kruidige visballetjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept