Kabeljauw met romige broccoli

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen schillen en in stukjes snijden. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. In koekenpan 35 g boter verhitten en vis bruin en gaarbakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Sjalotten pellen en snipperen. In ruime pan rest van boter verhitten en sjalotten even zachtjes glazig fruiten. Finesse en kruiden erdoor roeren en zachtjes verwarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Vis, broccoli en puree over vier borden verdelen. Saus op broccoli scheppen.

Kabeljauw met romige broccoli is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept