Varkensfilet met cranberrysaus

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels in 15 min. net gaarkoken. Laatste 8 min. broccoliroosjes in vergiet boven aardappels hangen en broccoli afgedekt laten meestomen. Sereh in de lengte halveren en in grove stukken snijden. In steelpan sinaasappelsap met sereh en honing aan de kook brengen en kort laten inkoken. Cranberry's erdoor roeren en op laag vuur afgedekt ca. 8 min. verwarmen (zodra bessen knappen, pan van vuur nemen). Intussen in wok 2 el olie verhitten. Vlees 5 min. roerbakken en afblussen met sojasaus. Vlees op smaak brengen met peper, uit wok scheppen en warmhouden. Rest van olie in wok verhitten en champignons roerbakken. Broccoli en aardappel toevoegen en kort meebakken. Groentemengsel op smaak brengen met zout en peper en over vier borden verdelen. Sereh uit saus nemen. Varkensfilet op groentemengsel leggen en cranberrysaus erover en ernaast scheppen.

Varkensfilet met cranberrysaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrysaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept
Hazenrugfilet, broccoli, peultjes en asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept