1 Bloem boven ruime kom zeven. Melk en eieren mengen. Kuiltje in beslag maken, melkmengsel erin gieten en met garde of mixer tot glad beslag roeren. Snijbonen, maïs en surimi door beslag scheppen en pittig op smaak brengen met worcestershiresaus, zout en peper. In grote koekenpan met antiaanbaklaag 1-2 el olie verhitten. Per keer van beslag 4 koekjes op hoog vuur bakken met doorsnede van ca. 10 cm. Koekjes op keukenpapier laten uitlekken en warm houden. Rest van surimikoekjes op zelfde wijze bakken (hoeveelheid is voldoende voor ca. 12 stuks). Intussen in wok ui in rest van olie goudbruin fruiten. Sperziebonen toevoegen en 3 min. roerbakken. Bouillon erbij schenken en geheel aan de kook brengen. Sperziebonen afgedekt nog 5 min. zachtjes laten koken, op allerlaatst citroensap erdoor roeren. Surimikoekjes over vier borden verdelen en sperziebonen ernaast leggen.
Surimikoekjes met sperziebonen is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam