1 Oven voorverwarmen op 200 ºC. Ovenschaal bekleden met bakpapier. Hazelnoten in droge koekenpan goudbruin roosteren. In keukenmachine peterselie met knoflook en hazelnoten fijnmalen. Olie en azijn erdoor mengen, op smaak brengen met zout en peper. Buikholten van forellen met notenmengsel vullen. Forellen met plakjes rauwe ham omwikkelen, in ovenschaal leggen en in ca. 20 min. in midden van oven gaarbakken. Intussen koolraap in 15 min. gaarkoken. In magnetron in glazen schaal met bodem water tuinerwten afgedekt 2 min. op vol vermogen verhitten of volgens aanwijzingen op pak in pan op vuur bereiden. Melk verwarmen. Koolraap afgieten, warme melk toevoegen en met stamper tot grove puree stampen. Tuinerwten en puree mengen, op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met puree.
Gevulde forel met koolraappuree is een recept van Albert Heijn