1 Oven op 220 °C voorverwarmen en aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonvegen en in vieren snijden. Broccoli wassen, in roosjes verdelen en stelen in stukken snijden. Biefstukken met peper bestrooien. Boter verhitten en biefstuk in 4 min. bruin en van binnen rosé bakken. Biefstukken uit pan nemen en warm houden. Broccoli in 6 min. beetgaar koken. In achtergebleven braadvet ui en champignons 3 min. bakken. Wijn en room erbij schenken en geheel 5 min. zachtjes laten pruttelen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Vlees met zout bestrooien en met saus, aardappelpartjes en broccoli serveren.
Biefstuk met kastanjechampignonsaus is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing