Gratin van artisjok en tuinbonen

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Slankroom bijna stijfkloppen. Ei, mosterd, citroenschil, -sap en 1/2 tl zout en peper erdoor scheppen. In ovenschaal artisjokken tegen elkaar aan zetten. Tomaatjes en tuinbonen erover verdelen. Roommengsel erop scheppen en gladstrijken. Kaas erover verdelen. Schaal in midden van oven in 20 min. goudbruin bakken. Gratin serveren met stokbrood.

Gratin van artisjok en tuinbonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept