1 Meng in een kom de honing met 1 ei. Schep in een andere kom de bloem, kaneel, kardemom, nootmuskaat, kruidnagel, bakpoeder en een mespunt zout om. Schep het bloemmengsel met een houten lepel door het honingmengsel. Roer tot een samenhangend geheel ontstaat. Bestuif je handen met bloem en kneed tot een deegbal. Verpak het deeg in vershoudfolie laat 1 uur in de koelkast rusten.
2 Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestuif het werkblad met bloem en rol het deeg uit tot 1 cm dik. Steek met de vormpjes figuurtjes uit de taaitaai en leg de figuurtjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
3 Klop het andere ei los en bestrijk het deeg ermee. Strooi de suikerparels erop en druk licht aan. Bak de taattaai in het midden van de oven in 10-15 min. bruin en gaar. Laat afkoelen op het rooster.