1 In steelpan sjalot met azijn, wijn en visfond op matig vuur 15-20 min. laten inkoken tot 2-3 el vocht. Crème fraîche erdoor roeren en roomsaus al roerend aan de kook brengen. Pan van vuur nemen en tot gebruik wegzetten.
2 Oven voorverwarmen op 200 °C. Zeewolf in 4 gelijke stukken snijden en naar smaak met zout en peper inwrijven. In koekenpan 50 g boter verhitten en vis op hoog vuur in 2-3 min. bruinbakken, halverwege keren. Vis op ingevette bakplaat (of in ovenschaal) leggen en bieslook erover strooien. Anijsdrank en citroensap erover sprenkelen en vis bestrooien met zout en peper. Bakvet uit koekenpan erover schenken (eventueel aanbaksels eerst losroeren). In midden van oven zeewolf in 7-8 min. gaar laten worden. Roomsaus al roerend zachtjes verwarmen. Van vuur af rest van boter toevoegen en saus met staafmixer schuimig kloppen. Zeewolf op vier warme borden leggen en wat saus erover scheppen. Rest van saus in sauskom erbij serveren.
Zeewolf met wijnsaus is een recept van Albert Heijn