Oosterse wokschotel met pittige kabeljauw

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 200 °C voorverwarmen. Wasabipaste met 2 el olie, 1 el gembersiroop en 1 el ketjap mengen. Kabeljauw in ovenschaal leggen en met oliemengsel besprenkelen. Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kabeljauw in midden van oven in 12 min. gaar bakken. Mie afgieten, afspoelen en laten uitlekken. In wok rest van olie verhitten. Wokgroenten 4 min. roerbakken. Mie door wokgroenten scheppen en 1 min. meeverhitten. Wokschotel op smaak brengen met rest ketjap en gembersiroop. Koriander fijnknippen en over kabeljauw strooien. Wokschotel met kabeljauw serveren.

Oosterse wokschotel met pittige kabeljauw is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept