Zoek
Aardappel-broccolisoep met geitenkaas
4
20 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
2
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
4 aardappelen
800 g broccoli
1 prei
1 ui
25 g boter
1 pot basis voor groentesoep (485 ml)
1 meergranen stokbrood
150 g geraspte geitenkaas
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aardappelen in blokjes van 1 x 1 cm. Maak de broccoli schoon, snijd in roosjes en de steel in stukjes.
2
Snijd de prei in ringen en snipper de ui. Verhit de boter in een soeppan en bak de ui en prei 2 min. zachtjes.
3
Voeg de basis voor groentesoep en
1
5 liter water aan de groenten toe. Voeg de broccoli en aardappelen toe en laat 10 min. zachtjes koken ze gaar zijn.
4
Snijd ondertussen het brood in sneetjes en leg op een bakplaat, verdeel de kaas erover en bak ca. 7 min. in de oven.
5
Pureer de soep met de staafmixer. Breng op smaak met peper. Serveer met het brood.
Aardappel-broccolisoep met geitenkaas is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept