Fish and chips

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. In kopje 2 el olie mengen met kerriepoeder. Lekkerbekjes rondom bestrijken met kerrieolie en op bakplaat leggen. Vis in midden van oven in 15-20 min. door en door heet en lekker knapperig laten worden. Aardappels onder stromend water schoonboenen, droogdeppen en in grove stukken snijden. In wok rest van olie verhitten. Aardappelblokjes en knoflook erdoor scheppen en afgedekt in 15 min. goudbruin en gaar bakken, regelmatig omscheppen. Op smaak brengen met zout en peper. In slaschaal peenjulienne luchtig mengen met Amsterdamse uitjes en koriander. Thousand Islands dressing erover druppelen. Lekkerbekjes met gebakken aardappels en wortelsalade serveren.

Fish and chips is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
5 min Snack
Bekijk recept
Surinaamse snacks
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept

Kipreepjes met groene curry
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekruid varkensgehakt in slablad
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelcurry met kokosmelk
35 min Bijgerecht
Bekijk recept