1 Oven voorverwarmen op 200 °C. In kom gehakt mengen met ei, paneermeel, geraspte kaas, hamreepjes en zout en peper naar smaak. Gehakt goed doorkneden, in 12 stukken verdelen en deze in holtes van muffinvorm duwen. Bovenkant van gehakt gladstrijken en beetje tomatensaus erop smeren. Plakje tomaat erop leggen en wat olie erover druppelen. Muffinvorm in midden van oven schuiven en gehaktmuffins in 25-30 min. bruin en gaar bakken. In wok 2 el olie verhitten. Ui en bloemkool 3 min. roerbakken. Resterende tomatensaus en 3-4 el water toevoegen. Bloemkool afgedekt op laag vuur in 6-8 min. gaar laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Gehaktmuffins uit vorm nemen en over vier borden verdelen. Bloemkoolmengsel ernaast scheppen. Lekker met aardappelpuree of gekookte aardappels.
Gehaktmuffins met bloemkool uit de wok is een recept van Albert Heijn