Zoek
Frisse andijviestamppot met pijnboompitten
4
20 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
65 g pijnboompitten (zakje)
2 rode paprika's
1 el vloeibare margarine
750 ml kraanwater
1 pak aardappelpuree à la minute naturel (pak à 2 x 115 g)
150 g gemalen oude kaas 48 (zakje)
400 g gesneden andijvie (zak)
Bereiding
1
Rooster de pijnboompitten in een droge pan op laag vuur. Snijd de paprika's in reepjes. Verwarm de margarine in een pan en bak de paprika kort.
2
Breng het water in een andere pan aan de kook. Neem de pan van het vuur en voeg al roerend met een garde de zakjes aardappelpuree toe.
3
Voeg de pijnboompitten, paprika, kaas en andijvie aan puree toe en roer alles goed door. Breng op smaak met peper en zout.
Frisse andijviestamppot met pijnboompitten is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min
Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept