Penne met rundvlees en venkel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Water koken. Vleestomaten kruislings insnijden en onderdompelen in kokend water. Velletjes verwijderen en tomaten in stukjes snijden. Harde delen van venkel verwijderen. Venkel wassen en in plakjes snijden. Penne koken volgens aanwijzing op verpakking. In tussentijd helft margarine in pan verhitten, tomaten, venkel en zout toevoegen. Venkel in 15 min. met deksel op pan gaarsmoren. In koekenpan rest van margarine verhitten. Runderreepjes bestrooien met peper en bruin en gaar bakken. Aardappelzetmeel losroeren met 1 el water en door venkelmengsel roeren. Gorgonzola toevoegen en laten smelten. Pasta op borden scheppen. Venkelmengsel erover verdelen en runderreepjes er bovenop leggen.

Penne met rundvlees en venkel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept