Biefstuk met pepersaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, en in water met beetje zout in 20 min. gaarkoken. Sperziebonen schoonmaken (niet halveren). In pan water aan de kook brengen en bonen 8 min. koken. Bonen afgieten. Oven op 200 °C voorverwarmen. Van bonen bundeltjes maken en met ontbijtspek omwikkelen. In andere pan rest olie verhitten. Stukjes biefstuk 4 min. bakken. Sperziebonen op bakplaat van oven leggen en 2-3 min. in oven verwarmen. Halverwege omdraaien. Pepersaus bij biefstuk doen en 1 min. verwarmen. Aardappels met groenten en biefstuk serveren.

Biefstuk met pepersaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept