Gestoofde zalm met courgettesalade

2
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Citroen schoonboenen, schil eraf raspen en vrucht uitpersen. Zalm bestrooien met zout, peper en wat citroenrasp en 2 el citroensap erover sprenkelen. Zalm in margarine en met deksel schuin op (hapjes)pan in 6-8 min. bijna gaar stoven. Aardappelpuree in magnetron verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Courgette in dunne plakken schaven of snijden. In slaschaal 2 el citroensap met basilicumolie, bieslook en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Courgetteplakken door dressing scheppen. Hazelnoten over puree strooien. Zalm serveren met puree en courgettesalade.

Gestoofde zalm met courgettesalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tartaar met courgettesalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto met krokante parmaham
30 min-
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept