Spaghetti met rode wijn-gehaktsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan ui en knoflook in olie zachtjes glazig bakken. Op bord scheppen. In bakvet gehakt op hoog vuur in ca. 5 min. rul bakken. Uimengsel met kruiden en peper naar smaak door gehakt scheppen. Bouillontablet erboven verkruimelen, wijn in braadpan schenken en gehaktsaus 15 min. zachtjes laten sudderen. Spaghetti beetgaar koken volgens aanwijzing op verpakking. Paprika's laten uitlekken, droogdeppen en in grove stukken snijden. Paprika door gehaktsaus scheppen en even meeverwarmen. Spaghetti afgieten, over vier diepe borden verdelen en gehaktsaus erop scheppen. Lekker met een salade van tomaat met rucola.

Spaghetti met rode wijn-gehaktsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met gehakt en artisjokken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met bonen gehaktsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept