1 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Zet een anti-aanbakpan op het vuur en laat die even warm worden. Bak het gehakt bruin. Voeg de uien en knoflook toe en bak alles 5 min. Schenk de tomatensaus erbij en roer alles goed door. Breng op smaak met peper en zout.
2 Verwarm de melk en maak met de sausmix een bechamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3 Vet de ovenschaal in. Giet een klein laagje bechamelsaus in de ovenschaal. Leg daarop de lasagnebladen zodat alle saus bedekt is. Leg op de lasagnebladen een laagje tomaten-gehaktsaus. Doe daar bovenop weer drie laagjes, tot alles bijna op is. Eindig met een laag lasagnebladen en een laag bechamelsaus.
4 Strooi de kaas overheen en laat de lasagne in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar en mooi bruin worden.
Lasagne met tomaten-gehaktsaus is een recept van Albert Heijn