Lasagne met tomaten-gehaktsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Zet een anti-aanbakpan op het vuur en laat die even warm worden. Bak het gehakt bruin. Voeg de uien en knoflook toe en bak alles 5 min. Schenk de tomatensaus erbij en roer alles goed door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Verwarm de melk en maak met de sausmix een bechamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Vet de ovenschaal in. Giet een klein laagje bechamelsaus in de ovenschaal. Leg daarop de lasagnebladen zodat alle saus bedekt is. Leg op de lasagnebladen een laagje tomaten-gehaktsaus. Doe daar bovenop weer drie laagjes, tot alles bijna op is. Eindig met een laag lasagnebladen en een laag bechamelsaus.
  • 4 Strooi de kaas overheen en laat de lasagne in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar en mooi bruin worden.

Lasagne met tomaten-gehaktsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met gehakt en artisjokken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met bonen gehaktsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept