Risotto met lentegroenten en zeevruchten

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wijn in steelpannetje zachtjes verwarmen. In braadpan sjalot in olie goudbruin fruiten. Rijst toevoegen en roerbakken tot korrels gaan glanzen. Wijn erbij schenken en al roerend laten verdampen. Scheut warme bouillon toevoegen. Risotto in open pan in ca. 20 min. zachtjes gaar laten worden. Regelmatig roeren, als bouillon door rijst is opgenomen telkens nieuwe scheut bouillon erbij schenken. Intussen worteltjes in pan met kokend water met zout in 3 min. beetgaar koken. Laatste min. peultjes meekoken. Wortel, peultjes, tuinerwten en fruits de mer door risotto roeren en geheel door en door verwarmen. Risotto op smaak brengen met peper en bestrooien met kaas.

Risotto met lentegroenten en zeevruchten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept