1 In braadpan 2 el olie verhitten. Groenten 10 min. smoren in olie, af en toe omscheppen en op smaak brengen met zout, peper en 1 tl Italiaanse kruiden. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten. Tartaar in 3 min. rul bakken met zout, peper en rest van Italiaanse kruiden. Gezeefde tomaten toevoegen en 3 min. verhitten. Oven voorverwarmen op 200 °C. In steelpan margarine verwarmen en bloem erdoor roeren tot bal ontstaat. Helft van melk toevoegen, aan de kook brengen en met garde goed roeren tot saus glad is. Rest van melk in gedeelten door bechamelsaus roeren, telkens goed doorroeren. Saus minimaal 2 min. laten doorkoken en op smaak brengen met zout en peper. Bodem van ovenschaal bedekken met laagje bechamelsaus. Lasagnevellen erover verdelen, helft van tomatensaus erop scheppen en afdekken met lasagnevellen. Helft van groenten erop leggen, een derde van bechamelsaus erover schenken en afdekken met lasagnevellen. Alles herhalen en eindigen met laag bechamelsaus. Lasagne bestrooien met kaas en in midden van oven in 35 min. gaar laten worden.