Tartaartjes met uien-tomatenjus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels in 20 min. gaarkoken. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan margarine verhitten en tartaartjes in 8 min. gaar bakken. Broccoli in 8 min. beetgaar koken. Tartaartjes uit pan nemen en warmhouden. In bakvet uien en tomaten 5 min. bakken. Wijn en tijm toevoegen en op hoog vuur inkoken tot jus. Jus op smaak brengen met zout en peper. Aardappels serveren met broccoli, tartaartjes en jus.

Tartaartjes met uien-tomatenjus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerstamppot met slavinken
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met tomatenjus en Pommes Gourmandine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade met uien-tomatenjus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met olijven en tomatenjus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartjes met perensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar en bloemkool met gorgonzola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept