Gepofte aardappels met makreel en tuinbonensalade

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels met vork inprikken. Op keukenpapier in magnetron (700 Watt) in 12 min. bijna gaar laten worden. Aardappels in theedoek verpakken en 10 min. laten nagaren. Intussen pan met water met 1/2 tl zout aan de kook brengen en hierin tuinbonen in 5 min. beetgaar koken. Tuinbonen afgieten, laten uitlekken en mengen met paprikareepjes en 2 bosuitjes. Salade op smaak brengen met 1 el olijfolie, 1 tl citroensap, en zout en peper. Van makreel vel en graten verwijderen en makreel in grote stukken verdelen. Vis, hüttenkäse, 1 bosuitje en 1 tl citroensap mengen en op smaak brengen met zout en peper. Aardappels opensnijden en bedruppelen met rest van olijfolie. Aardappels serveren met tuinbonensalade en makreel.

Gepofte aardappels met makreel en tuinbonensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tuinbonensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinbonensalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Texelse lamsbout in hooi met tuinbonensalade en venkeltzatziki
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfilet Bordelaise met doperwten-tuinbonensalade en munt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept