1 Aardappels met vork inprikken. Op keukenpapier in magnetron (700 Watt) in 12 min. bijna gaar laten worden. Aardappels in theedoek verpakken en 10 min. laten nagaren. Intussen pan met water met 1/2 tl zout aan de kook brengen en hierin tuinbonen in 5 min. beetgaar koken. Tuinbonen afgieten, laten uitlekken en mengen met paprikareepjes en 2 bosuitjes. Salade op smaak brengen met 1 el olijfolie, 1 tl citroensap, en zout en peper. Van makreel vel en graten verwijderen en makreel in grote stukken verdelen. Vis, hüttenkäse, 1 bosuitje en 1 tl citroensap mengen en op smaak brengen met zout en peper. Aardappels opensnijden en bedruppelen met rest van olijfolie. Aardappels serveren met tuinbonensalade en makreel.
Gepofte aardappels met makreel en tuinbonensalade is een recept van Albert Heijn