Asperges met pasta en ham

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Van onderste deel van asperges ca. 2 cm afsnijden. Asperges vanaf kop met dunschiller rondom schillen. Asperges in aspergepan of hoge pan met ruim water en 1 tl zout en 1 el suiker in 15 min. beetgaar koken. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In steelpan ui 2 min. in olie fruiten. Ham toevoegen en 3 min. meebakken. Crème fraîche en peterselie toevoegen en saus op smaak brengen met zout en peper. Tagliatelle door saus mengen en in vier diepe borden scheppen. Asperges erop leggen en kaas erover strooien.

Asperges met pasta en ham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept