Gevulde courgette met geitenkaas en tomatensaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgettes wassen, uiteinden verwijderen en halveren. Courgettes uithollen (zaadlijsten worden niet gebruikt). Korstjes van brood snijden en (evt. in keukenmachine) verkruimelen. Broodkruimels, tijm en helft van ui met vork door geitenkaas prakken. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Courgettes vullen met geitenkaasmengsel, stevig aandrukken. Bakplaat bekleden met bakpapier. Courgette op bakplaat in oven in 30 min. gaar bakken. Intussen tomatenblokjes met 2 el olie in steelpan verwarmen en op smaak brengen met zout en peper. Rijst over vier borden verdelen en tomatensaus erover schenken. Courgette ernaast leggen.

Gevulde courgette met geitenkaas en tomatensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept