1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer de courgettes in de lengte en snijd vervolgens in plakjes.
2 Verhit de olijfolie in een hapjespan. Snijd de kipfilet in blokjes. Bestrooi de kipblokjes met peper en zout en bak ze in 4-5 min. rondom bruin. Schep de kipblokjes uit de pan en houd ze (onder aluminiumfolie) warm.
3 Snipper de ui. Bak de ui en de courgette 5 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de kip aan de courgette toe en pers de knoflook erboven. Fruit de knoflook 1 min. zachtjes mee. Verkruimel de bouillontablet erboven, voeg de kookroom toe en laat het geheel even zachtjes doorkoken. Breng op smaak met peper.
4 Schep de pasta door de saus en verdeel dit over de borden. Bestrooi met de geraspte kaas.
Romige pasta met kip en courgette is een recept van Albert Heijn