Kerrie-visschotel met mango

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. In magnetronschaal (inhoud 1 1/2 liter) ui met margarine 1 min. op vol vermogen (700 Watt) verhitten. Kerrie, 1 tl zout, kokosmelk en gemberpoeder erdoor roeren. Bevroren vis in saus leggen. Schotel afgedekt 12 min. op vol vermogen verhitten.Mango schillen en vruchtvlees in stukken snijden. Vis in stukken snijden. Mangostukken en bouillontablet bij vis doen. Geheel afgedekt 6 min. op vol vermogen verhitten, af en toe omscheppen. Intussen doperwten in 10 min. gaarkoken. Visschotel met zout en peper op smaak brengen. Serveren met rijst en doperwten.

Kerrie-visschotel met mango is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept