Champignon-peultjesroerbakschotel

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en in stukjes snijden. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Peultjes 2 min. koken, afgieten en met koud water afspoelen. In wok olie verhitten. Ui met sambal 1 min. roerbakken. Roerbakblokjes toevoegen en 2 min. roerbakken. Champignons en peultjes toevoegen en 4 min. roerbakken. Ketjap erdoor roeren. Wokschotel met zout en peper op smaak brengen. Met mie serveren. Lekker met casavekroepoek.

Champignon-peultjesroerbakschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept