Spaghetti met romige kaas-speksaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan spaghetti beetgaar koken. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Van olie, azijn, zout, peper en helft van knoflook dressing roeren. Tomaten met dressing mengen. Spek in reepjes snijden. In koekenpan met antiaanbaklaag spek uitbakken. Rest knoflook toevoegen en meebakken. In steelpan Soja Cuisine verwarmen. Beetje bij beetje kaas toevoegen en laten smelten. Spek laten uitlekken en aan kaassaus toevoegen. Saus met peper op smaak brengen. Spaghetti afgieten en met saus mengen. Met tomatensalade serveren.

Spaghetti met romige kaas-speksaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met walnoten-speksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwaardvissteak Met Romige Speksaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruine Bonen Met Speksaus
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruine Bonen Met Speksaus
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept