Spaghetti met tomaat en mozzarella

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Kruis de tomaten in, dompel ze onder in kokend water en verwijder het velletje. Snijd de tomaten daarna in blokjes. Bewaar 1 eetlepel van het kookvocht en giet de spaghetti af. Schep de spaghetti om met het kookvocht, de olie, de blokjes tomaat, mozzarella en de basilicum en breng op smaak met zout en peper. Serveer direct.

Spaghetti met tomaat en mozzarella is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept